Samtalsterapi

Individuell samtalsterapi

BänkMed individuell samtalsterapi har du möjlighet att lära känna dig själv bättre, bli medveten om dina behov och förbättra din självkänsla.

Livet blir inte alltid som man hoppats eller tänkt sig. Konflikter uppstår, självkänslan sviktar. Du kanske känner dig orolig, stressad eller nedstämd. I samtalsterapin fördjupar vi oss i hur din historia och din nuvarande situation påverkar hur du mår psykiskt och ibland också fysiskt.

Anledningen till att man söker terapi varierar. Kanske vill du inte belasta din partner eller dina vänner. En professionell samtalspartner kan kännas som en trygg grund i en svårhanterlig tillvaro där din egen erfarenhet inte räcker till. Det känns enklare om någon lyssnar och vägleder utan att själv vara inblandad. Du får hjälp att bryta destruktiva mönster, finna och lita på dina egna svar och lösningar. Nya sätt att se på dig själv och omvärlden ger nya möjligheter.

Med terapi som verktyg kan du ta tillvara den fulla potentialen i ditt liv!

Vill du veta mer om hur det är att gå i samtalsterapi hos Brinkegruppen? Kanske är det rentav något du vill prova på? Gör en intresseanmälan via kontaktformuläret, eller kontakta Ann-Sofie direkt (alla kontakter hanteras naturligtvis med full sekretess).

Parterapi

ParterapiHar ni som par fastnat i gamla mönster och ständiga konflikter som ni inte lyckas ta er ur?

Alla relationer kommer någon gång i ett läge där konflikter eller tristess blir en del av vardagen. Tryggheten och tilliten känns som bortblåst. Känslan av att inte bli sedd, att fastna i missförstånd och negativa tolkningar tar upp allt mer tid och tankar.

Parterapi kan hjälpa till att bryta destruktiva mönster och ge stöd för att återskapa trygghet och tillit.

Har ni som par bestämt er för att gå skilda vägar? Då kan parterapi istället fungera som ett verktyg för att avsluta relationen på ett sätt som möjliggör en fungerande relation efter separationen.

Om en relation är fylld med oenigheter är det kanske inte helt lätt att enas om att parterapi är den rätta vägen. Det är inte alls ovanligt att ena parten har bestämt sig medan den andra är betydligt mer tveksam. Ni är därför självklart välkomna att kontakta Ann-Sofie för att ställa frågor om hur parterapi hos Brinkegruppen går till. Skriv i kontaktformuläret eller kontakta Ann-Sofie direkt (alla kontakter hanteras naturligtvis med full sekretess). När ni bestämt er kan ni använda samma kontaktvägar för att boka en första träff.

Samtalsstöd för medarbetare

unnamedErbjud dina anställda samtalsstöd vid behov!

Har någon i din personal tappat gnistan? Kännetecknas arbetet av minskad arbetsförmåga, avsaknad av engagemang, undvikande av ansvar, ständiga konflikter eller ökad sjukfrånvaro?

De flesta anställda behöver någon gång professionell hjälp att lösa problem. I privatlivet påverkar skilsmässa, förlust av anhörig eller problem med barnen förmågan att prestera. På arbetsplatsen påverkar stress, samarbetssvårigheter, mobbing och kränkande särbehandling.

Med KBT och verktyg du kan känna igen från både coaching och psykoterapi erbjuder Brinkegruppen samtalstöd för medarbetare samt stöd vid konfliktlösning och samarbetssvårigheter. En enkel och lättillgänglig hjälp i ditt arbetsgivaransvar för att främja den organisatoriska och sociala arbetsmiljön.

Gör en intresseanmälan via kontaktformuläret, eller kontakta Ann-Sofie direkt.

 

Samtalsterapeut Ann-Sofie Lundmark

FullSizeRenderAnn-Sofie är Steg 1-terapeut och beteendevetare med KBT och systemteori som arbetsmetod. Hon har många års erfarenhet av samtal och har utöver rollen som terapeut även arbetat som personalchef, rekryterare, karriärcoach och som stöd för kvinnor i skyddat boende.

E-post: ann-sofie@brinkegruppen.se
Telefon: 0709-684 378
Besöksadress: Högbergsgatan 30 A i Stockholm