Samtalsterapi

Samtalsterapi

Behöver du prata med någon? Vill du lära känna dig själv bättre, förstå vad du behöver, upptäcka dina gränser och förbättra din självkänsla? 

Livet är inte alltid som man hoppats eller tänkt sig. Konflikter uppstår, självkänslan sviktar. Du kanske känner dig orolig, stressad eller nedstämd.  Något skaver.

Anledningen till att man söker samtalsterapi varierar. Kanske vill du inte tynga din partner eller dina vänner. En professionell samtalspartner kan kännas som en trygg grund i en svårhanterlig tillvaro där din egen erfarenhet inte räcker till. Det känns enklare om någon lyssnar och vägleder utan att själv vara inblandad.

I samtalsterapin fördjupar vi oss i hur din historia och din nuvarande situation påverkar hur du mår psykiskt och ibland också fysiskt.  Du får hjälp att bryta destruktiva mönster, finna och lita på dina egna svar och lösningar. Nya insikter, nya sätt att se på dig själv och omvärlden ger nya möjligheter.

Vill du veta mer om samtalsterapi hos Brinkegruppen? Gör en intresseanmälan via kontaktformuläret, eller kontakta Ann-Sofie direkt. Alla kontakter hanteras naturligtvis med full sekretess. (Samtalen kan, om det underlättar i en stressig vardag, också genomföras via Skype).

Parterapi

ParterapiBråkar ni ständigt om samma sak utan att komma vidare? Är du ofta ledsen eller arg i din relation? Har ni fastnat i gamla mönster som ni inte lyckas ta er ur? Ni är inte ensamma!

Alla relationer hamnar någon gång i ett läge där konflikter eller tristess blir en del av vardagen. Känslan av att inte bli sedd, att inte få sina behov tillgodosedda, att fastna i missförstånd och negativa tolkningar tar upp allt mer tid och tankar. Det speciella ni hade, tryggheten och tilliten känns som bortblåst.

Genom parterapi kan ni komma ut på andra sidan, bryta destruktiva mönster, få en bättre förståelse för vad både ens egna och partnerns beteenden beror på. Plötsligt är det möjligt att känna tillhörighet och glädje i relationen igen.

Har ni bestämt er för att gå skilda vägar? Då kan parterapi istället bidra till att avsluta relationen på ett sätt som gör det lättare för barnen och möjliggör en fungerande relation efter separationen.

Vill du veta mer om parterapi hos Brinkegruppen? Gör en intresseanmälan  i kontaktformuläret, eller kontakta Ann-Sofie direkt. Alla kontakter hanteras naturligtvis med full sekretess. (Samtalen kan, om det underlättar i en stressig vardag, också genomföras via Skype).

Samtalsstöd för medarbetare

unnamedHar din medarbetare tappat gnistan? Minskar prestationsförmågan, saknar man engagemang, undviker man ansvar, ökar konflikter eller sjukfrånvaro? Som arbetsgivare kan du erbjuda samtalsstöd vid behov!

De flesta medarbetare behöver någon gång professionell hjälp att lösa problem.  Förmågan att prestera på jobbet påverkas av livet utanför jobbet. Man går igenom en skilsmässa, förlorar en anhörig eller har en tuff period med sitt barn. På arbetsplatsen påverkar stress, samarbetssvårigheter, mobbing eller kränkande behandling.

Med KBT och verktyg du kan känna igen från både coaching och psykoterapi erbjuder Brinkegruppen samtalsstöd för medarbetare samt stöd vid konfliktlösning och samarbetssvårigheter. En enkel och lättillgänglig hjälp i ditt arbetsgivaransvar för att främja den organisatoriska och sociala arbetsmiljön.

Gör en intresseanmälan via kontaktformuläret, eller kontakta Ann-Sofie direkt.

Samtalsterapeut Ann-Sofie Lundmark

FullSizeRenderAnn-Sofie är Steg 1-terapeut och beteendevetare med KBT och systemteori som arbetsmetod. Hon har många års erfarenhet av samtal och har utöver rollen som terapeut även arbetat som personalchef, rekryterare, karriärcoach och som stöd för kvinnor i skyddat boende.

E-post: ann-sofie@brinkegruppen.se
Telefon: 0709-684 378